Η Εταιρεία

  1. Αρχική
  2. Η Εταιρεία

Οικοδομικά Yλικά ΑΦΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. στις Αχαρνές

 

To σύγχρονο κέντρο δόμησης ΑΦΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε., στις Αχαρνές εμπορεύεται ποιοτικά οικοδομικά υλικά και εργαλεία οικοδομής κατάλληλα για τις απαιτήσεις ιδιωτών, επιχειρήσεων και κατασκευαστικών εταιρειών. Διαθέτουμε εμπειρία στα υλικά & εργαλεία οικοδομής και έτσι μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας, οικονομικά & υπεύθυνα.

Οι ΑΦΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. πραγματοποιούν διανομή σε όλη την Αττική και έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε την παράδοση έως 8 ορόφους με γερανοφόρα οχήματα. Στο κατάστημά μας στις Αχαρνές θα βρείτε τα πάντα για την οικοδομή σε χρώματα, σιδηρικά, εργαλεία αλλά και ξύλα - καυσόξυλα & pellet για σωστή και οικονομική θέρμανση τον χειμώνα.

Εμπορευόμαστε τσιμεντόπλακες πεζοδρομίων, πλακάκια, άμμο, χαλίκι, τσιμέντα, άμμο θαλάσσης, μάρμαρο, τούβλα, κεραμίδια, κόλες, μονωτικά, στεγανωτικά, χρώματα και πολλά άλλα υλικά που θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε στην οικοδομή σας. Καλέστε μας ή επισκεφτείτε το κατάστημα ΑΦΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε., στις Αχαρνές και σας εγγυόμαστε ότι θα βρείτε οικοδομικά υλικά υψηλής ποιότητας και σε οικονομικές τιμές.